Noloa! Näyttelijä kuolasi Jennifer Lopezin rintoja suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän vuoden Golden Globes oli taas pullollaan mitä näyttävämpiä pukuja. Huomiota herättivät syvään uurrettujen kaula-aukkojen myötä varsinkin Jennifer Lopezin, Kate Hudsonin ja Sienna Millerin iltapuvut. Jennifer Lopez sai myös televisiokameroiden taltioiman kommentin puvustaan tai tarkemmin sanottuna rinnoistaan.

YouTube
YouTube

Jeremy Renner ja Jennifer Lopez olivat julkistamassa ehdokkaita vuoden 2015 minisarjan tai televisioelokuvan miesnäyttelijä -palkinnon saajaksi. Renner ja Lopez olivat julkistamassa voittajaa, kunnes Rennerin kommentti yllätti kaikki ja sai Lopezinkin naurahtamaan kesken lauseen. Renner kehui kesken kaiken Lopezin rintavarustusta hyväksi.

Jennifer Lopez sanoi, että hän voi avata kuoren, jossa voittajan nimi lukee, koska hänellä on hyvät kynnet. Renner vastaa siihen nokkelasti takaisin, että Lopezilla on myös hyvät rinnat. Niitä tuskin kuoren avaamisessa tarvitaan apuna, mutta hauskaa, että Renner sanoi ääneen sen, mitä varmasti moni ajatteli nähtyään Lopezin puvun.