Kelly Bensimon ilmestyi uima-altaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan parhaiten siitä, että hän tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli huippumallina. Viime aikoina Kelly on viettänyt ammatillisesti hiljaiseloa, mutta viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Eilen Kelly kuvattiin nauttimassa auringosta Seminole Hard Rock -hotellin uima-allasalueella. Erittäin hyvin säilynyt kaunotar ei jäänyt varmasti keneltäkään huomaamatta, kun hän pulahti altaaseen mustissa bikineissä.

46-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.