Opettajalta kotitehtävä oppilaille: ”Kirjoittakaa miten murhaisitte minut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marylandissa englantia opettava Patricia Lorenzen antoi oppilailleen omituisen kotitehtävän, kun hän pyysi heitä kirjoittamaan esseen siitä, miten oppilaat murhaisivat hänet. Oppilaiden vanhemmat eivät arvatenkaan olleet mielissään tehtävänannosta ja valituksia alkoi satelemaan koululle.

Washington Post -lehden mukaan Lorenzen antoi saman aiheen neljälle luokalle. Hän on anteeksipyynnössään kertonut, että hänen tarkoituksenaan oli vain luoda mielenkiintoinen aihe esseelle. Hän kuitenkin ymmärtää nyt, että murhan kuvailemisen pyytäminen oppilailta oli sopimatonta.

Lorenzen oli perunut tehtävänannon, mutta niille oppilaille, jotka olivat ehtineet jo saada esseen valmiiksi hän antoi täydet pisteet. Opettajaa nuhdeltiin, mutta tahrattoman uransa ansiosta hän sai vielä jatkaa opettamista.