Selena Gomez on kuuma ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkään poptähti Justin Bieberin kanssa on-off-suhteessa ollut Laulajatar Selena Gomez nousi otsikoihin saavuttuaan Golden Globes -gaalaan DJ-tähti Zeddin kanssa. Kaksikko näytti viihtyvän tiiviisti toistensa rinnalla, mikä johti tietenkin nopeasti seurusteluhuhuihin.

Swim, shower, script then studio have a great day erbody #face

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena Gomezilla ei ole tapana julkaista itsestään yhtä paljon rohkeaa kuvamateriaalia kuin esimerkiksi kollegallaan, Miley Cyrusilla. Nyt julkkiskaunotar on kuitenkin revitellyt lisäämällä Instagram-tililleen fanien iloksi bikiniotoksen.

22-vuotias Selena Gomez twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivitteli, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.

soy valiente

Selena Gomez (@selenagomez) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Taking my power back.. can't wait to show you where I've been. I love y'all. Ps, I still obsess over pickles.

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

road trip to the studio

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on