Teinipoika esiintyi lääkärinä sairaalassa – kuukauden ajan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikäinen poika jäi kiinni esitettyään lääkäriä kuukauden ajan. Palm Beachissa sijaitsevan St. Mary’s terveyskeskuksen henkilökunta sai ilmoituksen eräältä potilaalta, että lapselta vaikuttava poika esiintyy lääkärinä ja kulkee käytävillä valkoinen lääkärintakki yllään.

Lääkäriä esittänyt poika saatiin kiinni ja kävi ilmi, että hän oli 17-vuotias. Poika oli esiintynyt lääkärinä ja kulkenut lääkärin asussa stetoskooppi kaulassaan. Valvontakameroista näkyi, että poika oli ollut terveyskeskuksessa jo kuukauden ajan, mutta ei ollut vieraillut potilaiden huoneissa.

Sun Sentinel -lehden mukaan poika oli kertonut poliisille toimineensa jo vuosia lääkärinä, minkä häneen perheensä voi todistaa.

St. Mary’s henkilökunta ei ole nähnyt poikaa, mutta yksi lääkäri kertoi pojan jättäneen kerran hänen työpöydälleen lapun, jossa pyysi mahdollisuutta seurata lääkäriä työpäivinään oppiakseen enemmän. Pojan äiti on kertonut poliisille, että poika on hoidossa parhaillaan, mutta hän ei suostu ottamaan lääkkeitään.