Perheenäiti kuohuttaa – tankotanssii kaksivuotiaan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaista perheenäiti Ashley Wrightia voisi taitoijensa perusteella sanoa ammattitaitoiseksi tankotanssijaksi. Wright on julkaissut netissä useita tankotanssivideoita ja kuvia. Tankotanssiin ja voimisteluun hurahtanut äiti harjoittelee usein kaksivuotiaan tyttärensä läsnäollessa tai jopa hänen kanssaan.

YouTube
YouTube

Ashleyn julkaisemista videoista ja kuvista on nyt noussut kohu, sillä monet ovat pitäneet naisen puuhia moraalittomina ja häpeällisinä. Monen mielestä on sopimatonta harjoitella tankotanssia pienen lapsen läsnäollessa. Lapsen osallistumista naisen harrastukseen on pidetty pöyristyttävänä, sillä kaikki eivät ymmärrä tankotanssin olevan kuntolaji siinä missä muutkin harrastukset.

Wrightin mielestä harrastuksessa ei ole mitään paheksuttavaa, sillä tankotanssi on hänelle tanssin ja voimistelun yhdistelmälaji. Ashleyn mielestä on huvittavaa, että vielä tänäkin päivänä jotkut ajattelevat tankotanssin olevan vain eroottinen esileikki ja yhdistävät harrastuksen strippaamiseen. Todellisuudessa kyse on kuitenkin aivan jostain muusta.

Metro-lehden mukaan Wright ei aio lopettaa kuvien ja videoiden julkaisemista, vaikka se joitain häiritseekin. Vaikka neitokainen on saanut paljon kritiikkiä toimistaan, on hänellä myös laaja tukijajoukko. Monen mielestä jo pelkästää se, että äiti harrastaa jotain liikunnallista ja terveyttä edistävää on ilahduttavaa katsottavaa.

Wright on kertonut, että tankotanssi on hänen juttunsa, eikä hän oleta, että tytär vielä jonain päivänä seuraisi hänen esimerkkiään. Jos tyttö kuitenkin haluaa aloittaa tankotanssin, on äiti siitä erittäin ylpeä.