Nainen myöhästyi lautalta – hillitön kiukunpuuska videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lauttaterminaaliin saapunut matkustaja oli huomannut, että asiakaspalvelutiskillä asioivalla naisella oli hermot pettämässä. Mies oli päättänyt kuvata tilanteen videolle salaa kamerallaan. Kuvaajan aavistukset osuivat oikeaan, sillä naisasiakkaan raivo alkoi yltyä.

YouTube
YouTube

Matkalaukkuineen tiskin vieressä seisova nainen raivosi asiakaspalvelijoille siitä, että hän oli myöhästynyt lautalta. Ilmeisesti naisen matkaa ei voitu korvata ja asiakas tuohtui kohtelustaan. Videolle on taltioitunut hetki, jolloin nainen sai totaalisen hermoromahduksen.

Nainen alkoi kiljua ja polkea lattiaa kuin uhmaikäinen lapsi. Nainen huusi terminaalissa, kuinka häntä on kohdeltu väärin, eikä hänen tunteitaan ole otettu huomioon. Loukkaantunut nainen poistui laukkuineen terminaalista kiljuen kävelymatkallaan oville.

Naisen kiukunpuuskalle on mahdotonta olla nauramatta. Kuvaajan pokka ei pitänyt ja hän hekotti naisen poistuttua terminaalista. Myöhästyminen ei ole koskaan hauskaa, mutta naisen ylireagointi teki tilanteesta koomisen. Toivottavasti neitokainen ehti seuraavalle lautalle.