Erikoinen uutuustuote: Iholle suihkutettava unilääke

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kärsivät univaikeuksista. Syy unettomuuteen saattaa olla aikaero matkustelun jäljiltä, stressi, krooninen kipu, kuorsaava partneri tai äkillinen unirytmin muuttuminen. Sprayable-niminen yritys on keksinyt uniongelmiin luovan ratkaisun, suihkutettavan unilääkkeen.

unilaake30012015

Luonnonmukainen Sprayable Sleep -unilääke sisältää melatoniinia, tyrosiinia ja vettä. Toisin kuin unipillerit, suihkutettava unilääke imeytyy ihmisen kehoon hitaasti ja matkii mahdollisimman luonnollisesti ihmisen luonnollista nukahtamisprosessia.

Sprayable kertoo monien uniongelmien johtuvan keinotekoisesta sinisestä valosta. Kun on pimeää ihmisen keho alkaa luonnollisesti tuottamaan unihormonia, eli melatoniinia, joka tekee uniseksi ja saa ihmisen vaipumaan uneen. Jos ihminen katsoo televisiota, on tietokoneella tai jonkin muun keinotekoisen valonlähteen läheisyydessä melatoniinintuotanto on vähäistä – tai pahimmassa tapauksessa sitä ei synny ollenkaan.

Sprayable on kerännyt Indiegogo-sivustolla rahaa Sprayable Sleep -unilääkkeen tuotantokuluihin jo yli 100.000 dollaria, mikä on 667 prosenttia yli heidän asettamansa 15.000 dollarin keräystavoitteensa.