Teinipoika yritti yökerhoon – palokunta löysi ilmastointikanavasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Surfers Paradisessa suoritettiin äskettäin epätavallinen pelastusoperaatio. Irlantilainen teinipoika oli jäänyt jumiin ilmastointikanavaan yrittäessään livahtaa suosittuun yökerhoon. Turisti ehti olla ilmastointikanavassa kaksi tuntia, ennen kuin hänet saavuttiin pelastamaan.

YouTube
YouTube

Yökerhon työntekijät ovat kertoneet uutiskanavalle, että mies yritti päästä yökerhoon saman illan aikana kaksi kertaa, mutta kummallakin kerralla hänet käännytettiin ovelta. 18-vuotias irlantilaisnuorukainen oli kuitenkin päättänyt päästä klubittamaan hinnalla millä hyvänsä.

Niinpä hän oli kiivennyt ilmastointikanavaan ja yrittänyt livahtaa yökerhoon sen kautta. Mies ei onnistunut tempauksessaan vaan hän jäi jumiin heti ensimetreillä. Yökerhon ympärillä olevan hälinän takia miehen avunhuutoja ei heti kuultu. Lopulta pelastuslaitos saapui paikalle ja mies saatiin vapaaksi.

Miehen yökerhokeikka tuli hänelle kalliiksi, sillä mies tuomittiin maksamaan 900 dollarin sakot ja sen lisäksi hän joutuu pulittamaan 1.700 dollaria aiheuttamistaan vahingoista. Ehkä ensi kerralla irlantilaisnuori pyrkii yökerhoon etuoven kautta.