444-kiloinen mies magneettikuvauksessa – järkyttävä näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut sairaalloisen ylipainoiset ihmiset kertovat olevansa niin sanotusti isoluisia. Väite suuremmista luista ei tietenkään pidä paikkaansa, kuten kaikki tietävät. Toissa vuonna Britannian Channel 5 -kanava esitti televisio-ohjelman 70 Stone & Almost Dead, jossa esitettiin magneettikuva 444-kiloisesta miehestä.

Channel 5
Channel 5

Maailman lihavimmaksi mieheksi vuonna 2012 nimitetty Keith Martin oli sairaalloisen ylipainoinen, ja hänen painonsa aiheutti miehelle hengenvaaran. Ohjelmassa mies kuljetettiin magneettikuvaukseen, jonka tulokset nähtiin ohjelmassa. Magneettikuvista nähdään, että Keith Martinin luusto oli kuin kenellä tahansa muulla ihmisellä, mutta hänen tapauksessaan se joutuu kannattelemaan 5,5 miehen painon.

Kuvista tuli välittömästi valtava nettihitti, ja nyt ne ovat alkaneet levitä uudelleen Twitterissä ja verkkomedioissa. Syy kuvien uuteen leviämiseen on kuitenkin synkkä, sillä Keith Martin on tällä kertaa ajankohtainen siksi, että hän menehtyi viime kuussa ylipainon aiheuttamiin komplikaatioihin. Hänen tarinallaan oli siis synkkä loppu, kuten lääkärit jo vuosia ennustivat.

Channel 5
Channel 5