Jennifer Lopez mokasi koiravahtina – koira puri naapurin sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinopoppari Jennifer Lopez on osoittautunut huonoksi koiravahdiksi. Tähtönen oli luvannut huolehtia ex-rakkaansa Casper Smartin koirista Bearista ja Roxysta miehen ollessa matkoilla. Laulajattaren harmiksi toinen koirista pääsi karkuun ikävin seurauksin.

TMZ-viihdesivuston mukaan Bear oli karannut naisen kotoa ja hyökännyt Lopezin naapurin kimppuun. Nainen oli saanut kahakassa ruhjeita käsiinsä sillä koira oli puraissut häntä kämmenestä. Naapuri oli soittanut poliisit paikalle noutamaan koiran.

Koira on annettu takaisin sen oikealle omistajalle Casper Smartille sillä ehdolla, että koira ei poistu hänen Woodland Hillsin asunnon pihasta, ennen kuin koirankouluttaja on antanut lausuntonsa koiran häiriökäyttäytymisestä.

Jennifer Lopezin naapuri joutui hakeutumaan sairaalaan tikattavaksi, mutta on toipunut tapauksesta. Tällä kertaa ikävimmiltä seurauksilta vältyttiin. On todennäköistä, että tämä oli viimeinen kerta, kun Casper Smart jättää koiriaan latinopopparin vastuulle.

My beautiful pups.. Bear & Roxy.. @instaboxers #boxers

Kuva, jonka B Smart (@beaucaspersmart) julkaisi