Vauva näki äitinsä ensimmäisen kerran – hymy sulattaa sydämen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lapsukaisen perheessä koettiin ikimuistoisia hetkiä, kun vauva sai ensimmäiset silmälasinsa ja näki äitinsä kunnolla ensimmäistä kertaa. Louise-vauva syntyi albiinona ja lääkärit huomasivat pian, että albinismi on vaikuttanut hänen silmiensä kehittymiseen ja näkökykyyn.

YouTube
YouTube

Pienen Louisen näkökyky oli heikko, mutta lääkärit totesivat, että oikeanlaisilla silmälaseilla lapsi tulisi näkemään. Perheenjäsenet olivat päättäneet kuvata videolle hetken, jolloin Louise sovitti lasejaan ensimmäistä kertaa.

Pienokaisen hellyttävä reaktio kertoi enemmän kuin tuhat sanaa, sillä nähdessään äitinsä hänen ilmeensä kirkastui. Vauva alkoi hymyillä suloisella tavalla tunnistettuaan äitinsä kasvot. Louisella on edessään vielä paljon nähtävää ja ihmeteltävää lääkärinvastaanotolta poistuttuaan. Silmälasien ansiosta Louisen maailma muuttui astetta kiehtovammaksi.