73-vuotias suomalainen teräsvaari näyttää mallia – näin vedetään leukoja!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvä kunto ei katso ikää ja 73-vuotias nelinkertainen maailmanmestari Esko Ketola on siitä oiva esimerkki. Vielä vanhallakin iällä ehtii napata monta maailmanmestaruutta voimanostossa ja rikkoa maailmanennätyksiä.

Näin Teräsvaari valmistautuu MM-kisoihin from Teräsvaari-dokumentti on Vimeo.

Nyt Ketola antaa treenimotivaatiota kaikille hänestä julkaistulla videolla ja näyttää, miten omalla kuistilla treenattiin seuraavia kisoja varten. Videolla näemme, miten Ketola tekee leuanvetoja. Sarjan päätteeksi hän tokaisee tämän olleen hieman parempi sarja kuin edellinen.

Todellinen yllätys paljastuukin jalkojen välistä, kun kamera näyttää katsojalle, millainen paino Ketolan vyötäisillä on roikkunut tämän suorituksen aikana. Esko Ketolan matkasta kohti Argentiinan voimanoston maailmanmestaruuskisoja on kuvattu dokumentti nimeltään Teräsvaari, joka saa ensi-iltansa tänä keväänä Seinäjoen Rytmikorjaamolla.