Ällistyttävää taidetta servetteihin – alkuperää ei uskoisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lahjakas taiteilija Nina Levy on julkaissut netissä erikoiset taideteoksensa. Nainen on nimittäin valinnut käyttöönsä tavallisen taulupohjan sijaan hauraan lautasliinan. Levy on taiteillut liinoille teoksia, joissa esiintyvät kuuluisat elokuva- ja animaatiosankarit.

What does the Predator and Alien want for Christmas? From Christmas 2013 #christmas #santa #predator #alien #xenomorph #dailynapkins #napkinart #fanart #christmasmashup #holiday

Kuva, jonka Daily Napkins (@dailynapkins) julkaisi

Taiteilijan lautasliinakokoelma on kerrassaan hämmästyttävä ja niitä katsoessa on vaikea uskoa, että ne on tehty tavallisille serveteille. Useat naisen teoksista sisältävät pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät teoksista hämmästyttävän tarkkoja.

Jokainen tietää, miten lautasliina reagoi kosteaan vesivärisiveltimeen. Taiteilijan on täytynyt tehdä yksittäistä taideteosta useita tunteja, etteivät värit leviä liinalla tai ettei kynä tai sivellin revi lautasliinaan reikää.

Tavalliselle töhertäjälle lautasliinaan piirtely saisi vain sotkua aikaan, mutta Nina Levy on onnistunut maalaamaan niille kerta kaikkiaan huikeita teoksia. Naisen vakuuttava kokoelma on julkaistu hänen Instagram-tilillään Daily Napkins.