David Beckhamin kolariauto myynnissä eBayssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara uutisoi aiemmin David Beckhamin auto-onnettomuudesta, jossa hän romutti Audi RS6 autonsa. David oli hakemassa poikaansa jalkapalloharjoituksista, kun onnettomuus tapahtui. Beckhamin perheelle ei käynyt kuinkaan, mutta auto sai pahoja kolhuja ja joutui lunastukseen.

Nyt erään romukauppiaan toimesta Beckhamin Audi on ilmestynyt eBay-sivustolle myyntiin. David Beckhamin alunperin noin 80.000 punnan arvoinen Audi on listattu eBay-sivustolle romuttuneena hintaan 42.995 puntaa. Daily Mail -lehden mukaan autoa kuvaillaan todella halutuksi ex-julkimon autoksi.

EBay-sivustolla kerrotaan, että auto on kärsinyt kolhuja apukuskin oven puolelta, mutta on täysin korjattavissa ja matkaakin mittariin on kertynyt vain 3.000 mailia.