Korealaistytöt maistoivat amerikkalaisherkkuja: ”Kuin söisi kynttilää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri maiden kulttuureissa herkkuihin luetellut ruoat ja makeiset eivät välttämättä maistu muualta tulleiden mielestä kovinkaan herkullisilta. Monet pitävät suomalaista salmiakkia omituisena ja jonkun mielestä kreikkalainen halva-kakku on aivan liian makeaa syötäväksi.

YouTube
YouTube

Nyt videolle on taltioitu korealaisia tyttöjä, jotka maistavat ensimmäistä kertaa amerikkalaisia herkkuja. Tytöt tutkivat käsillään eri tuotteita, haistelevat ja maistelevat niitä. Useimmat makeisista ja kekseistä maistuivat pahalta ja keinotekoiselta ja niille annettiin huonot arvosanat.

Joidenkin tuotteiden kohdalla tyttöjen mielipiteet erosivat toisistaan melko paljon, mutta Rice Krispiesin riisisuklaa oli kaikkien mieleen. Monet amerikkalaisista herkuista maistuvat korealaisten tyttöjen mielestä todella teollisilta, lisäaineilta, lihottavilta ja epäterveellisiltä.

Eräs tyttö kommentoi erästä herkkua lelun makuiseksi, koska maku oli niin keinotekoinen. Suolalla ja etikalla maustetut perunalastut saivat reaktion, johon varmasti moni voi samaistua. Aluksi ne ihmetyttävät, sattuvat kieleen ja maistuvat omituisilta, mutta silti käsi hamuaa niitä jatkuvasti lisää.