Lehti raivostutti Kardashianit – perheen isähahmo kannessa naisena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkkisjuoruihin erikoistunut InTouch-lehti on mennyt kansikuvallaan liian pitkälle. Lehti on nimittäin muokannut Bruce Jenneristä lehtensä kanteen naisen. Lehden otsikko väittää, että perheenisä aikoo muuttaa elämänsä ja elää tästä lähtien naisena.

intouchbrucejenner24012015

TMZ-viihdesivuston mukaan miehen exä Kris Jenner on ollut lehdestä raivoissaan ja todennut kansikuvan olevan mauton ja ilkeä. Brucen tyttäret Kendall ja Kylie ovat olleet lehden toimista järkyttyneitä. Monet ovat olleet sitä mieltä, että lehti on mennyt liian pitkälle havitellessaan myyvää otsikkoa.

InTouch-lehti ei ole saanut perheeltä tai sen lähipiiriltä vahvistusta väitteilleen. Lehti on ilmeisesti tekaissut pääkirjoituksensa sillä perusteella, että Bruce Jenner on viihtynyt manikyyreissä, pitänyt naisellisia vaatteita ja suosinut kauneuskirurgiaa. Lehti väittää, että Bruce haluaisi elää naisena. Huhuja siitä on tosin liikkunut jo kuukausien ajan.

Daily Mail -lehden mukaan kuuluisan realityperheen isä ei ole kommentoinut lehden väittämää tai kansikuvaa millään tavalla. Mikäli mies on sitä mieltä, että huonokaan julkisuus ei ole pahasta jää asia varmasti sikseen. Muussa tapauksessa InTouch-lehteä saattaa odottaa kunnianloukkaussyyte.

Splash
Splash
Splash
Splash