Mies vei kuolleen äitinsä pankkiin – halusi nostaa rahaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Minnesotassa Plymouthin kaupungissa on sattunut erikoinen tapaus. Poliisi epäilee miehen vieneen äitinsä pankkiin sen jälkeen, kun nainen oli menehtynyt. 90-vuotiaan vanhuksen poika nosti äitinsä tililtä 850 dollaria ja poistui paikalta pyörtuolissa istuneen äitinsä kanssa.

YouTube
YouTube

Poliisit alkoivat tutkia asiaa sillä, mies oli ilmoittanut aiemmin päivällä viranomaisille, että hänen äitinsä oli nukkunut pois. Tunteja sen jälkeen mies oli kuitenkin ilmestynyt pankkiin äitinsä kanssa. Paikallinen uutistoimitus on haastatellut pankkivirkailijoita ja naapureita ja kaikki heistä totesivat, että nainen vaikutti elottomalta istuessaan pyörätuolissaan.

Tilanne on vaikuttanut epäilyttävältä senkin takia, että vanhuksen poika on vuosien varrella nostanut äitinsä tilitä huomattavia summia rahaa. Mies on kuitenkin kieltänyt kaikki syytökset ja kertonut, että hän ei voisi tehdä äidilleen niin kamalia tekoja.

Vanhus oli omasta tahdostaan muuttanut vanhainkodista poikansa hoidettavaksi ja hän olisi voinut palata hoitokotiin halutessaan. Poliisi ei ole kertonut keskeneräisen tutkinnan takia onko miestä vastaan todisteita. Monen mielestä tapauksessa on niin paljon epäjohdonmukaisuuksia, että miehen on täytynyt syyllistyä johonkin hämärään. Monet ovat olleet varmoja, että vanhus oli menehtynyt ennen kuin hänen poikansa vei hänet pankkiin. Lähipäivinä selviää pidätetäänkö mies kauhistuttavasta teosta vai onko hän syytön väitöksiin.