Jwoww’n vauva poseerasi tekorintojen kanssa – nettiraivo repesi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkitelevision tuottamasta The Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu tähtönen Jwoww on saanut sosiaalisessa mediassa kohun aikaan. Neitokainen nimittäin julkaisi puolivuotiaasta vauvastaan Meilanista kuvia, joissa taaperolla oli tekorinnat ja peruukki.

Pienokaisen mustan topin sisälle oli sujautettu tekorinnat, eli todennäköisesti sukat tai paperitollot, ja taaperon päähän oli laitettu musta peruukki. Kuvien oli tarkoitus olla harmiton vitsi, jolla tähtönen halusi kuvastaa sitä kuinka paljon hänen tyttärensä on äitinsä näköinen. Pitkistä tummista hiuksistaan ja isoista rinnoistaan tunnettu Jenni Farley oli pukenut tyttärensä itsensä näköiseksi.

Ilmeisesti kaikki eivät ymmärtäneet tähden vitsailua, sillä vihaisia viestejä alkoi tulvia hänen Twitter-sivuilleen. Monet olivat pitäneet neitokaisen julkaisemia kuvia mauttomina ja sopimattomina. Kuvista eniten suuttuneet olivat haukkuneet Jenniä huonoksi äidiksi ja uhkaili häntä jopa sosiaaliviranomaisilla.

Jwoww ei ehkä kuvitellut, että kuvat saisivat negatiivisen vastaanoton. Daily Mail -lehden mukaan Farley ei ole kommentoinut kuvista aiheutunutta kohua. Nähtävästi kaunotar ei ole antanut vihaisten kommenttien lannistaa häntä, sillä ainakaan toistaiseksi hän ei ole poistanut kuvia blogistaan tai sosiaalisesta mediastaan.