Lääkäri määräsi: Miehelle seksiä vain makuuasennossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Selkäkivuistä kärsinyt mies oli hakeutunut lääkärin vastaanotolle. Mies kertoi lääkärille, että hän oli satuttanut selkänsä viikko sitten töissä ja sen jälkeen uudestaan harrastaessaan seksiä. Lääkäri oli sitä mieltä, että parantuakseen miehen pitäisi olla seuraavat kuukaudet rasittamatta selkäänsä.

Reddit
Reddit

Selkäkipuinen mies oli lääkärin kanssa asiasta samaa mieltä. Mies pyysi lääkäriä kirjoittamaan hänelle lausunnon, jonka hän voisi näyttää työpaikkansa lisäksi kotona. Niinpä lääkäri laati lausunnon, jonka mukaan hän suositteli, että mies harrastaisi seksiä vain makuuasennossa, jossa hänen selkänsä on tuettu.

Mies on julkaissut kuvan lausunnosta omalla Reddit-käyttäjätilillään. Ratkiriemukkaassa lausunnossa todetaan, että miehen selkää hoidetaan tammikuusta huhtikuuhun ja hän ei voi osallistua selkää rasittaviin tehtäviin.

Lausunnossa mainitaan erikseen, että seksiä harrastettaessa miehen täytyy maata selällään ja hänen osallistumisensa aktiin on pidettävä minimissä. Lääkärin määräyksestä mies saa osallistua nauttimiseen, mutta aktiivisuus jää toisen osapuolen hoidettavaksi.

Lääkärin antama lausunto on huvittanut muita Redditkäyttäjiä ja julkaisua on jaettu netissä. Toivottavasti mies osaa pidättäytyä rehkimisestä määräyksen mukaisesti ja selän parantuminen on edistynyt.