Kelly Brook ja ystävätär heruttelivat selfie-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kelly Brook on brittiläinen malli ja näyttelijätär, joka tunnetaan parhaiten näyttävien muotojensa ansiosta. Nykyään Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa seurusteleva tähti on bongattu viime aikoina aikaisempaa liikunnallisempien harrastusten äärellä.

GNight from Cali

Kuva, jonka Kelly Brook (@iamkb) julkaisi

Nyt Kelly Brook on jakanut Instagram-tilillään aurinkoisia bikinikuvia, joissa hän poseeraa yhtä näyttävän ystävättärensä, Natalie Lorenin kanssa. 35-vuotias tähti innostui ottamaan Malibussa sijaitsevalla Matador Beachilla useita selfie-kuvia, joissa kaunottaret poseeraavat kukkaseppeleet päässään.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Kelly Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa.

My Pic of @iamnloren at Golden Hour on El Matador Beach at Sunset #nofilter

Kelly Brook (@iamkb) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Obsessed with Flower Crowns

Et billede slået op af Kelly Brook (@iamkb) den

Next Level Selfies!!!!! #Elmatadorbeach #CA @iamnloren

Фото опубликовано Kelly Brook (@iamkb)