Lomaileva Taylor Swift julkaisi bikinikuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Country-vaikutteisen musiikin puhtaasiin pop-kappaleisiin vaihtanut Taylor Swift julkaisi lokakuussa syntymävuotensa mukaan nimetyn 1989-albumin. Levy osoittautui menestykseksi, ja sitä myytiin ensimmäisellä viikolla yli 1,2 miljoonaa kappaletta. Samalla tähden kappaleet katosivat Spotify-suoratoistopalvelusta.

Greetings from Maui! @haimtheband

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nyt Taylor Swift on yllättänyt faninsa tarjoamalla aurinkoista silmänruokaa Instagram-tilillään. Havaijin Mauilla lomaa viettänyt tähti jakoi sosiaalisessa mediassa sarjan kuvia, joissa hän muun muassa poseeraa ystävättäriensä kanssa bikineissä jahdin kannella.

Taylor Swift on viime aikoina noussut otsikoihin järjestettyään faneilleen erilaisia iloisia yllätyksiä. Taannoin laulajattaren uutisoitiin esimerkiksi maksaneen Rebekah Bortniker -nimisen faninsa opintolainan.

Este-back ride. @haimtheband

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

When we were whale watching and didn't see whales for 5 minutes and got all moody. @haimtheband

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

"She's always wearing, like, a 1950's bathing suit."

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on