Miehet huutelivat tuhmia kaunottarelle – olikin oma äiti valeasussa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perun televisiossa esitettin äskettäin suositun realityohjelman jakso, jonka aiheena oli naisten seksuaalinen ahdistelu. Perussa teetetyn tutkimuksen mukaan Limassa asuvista naisista seitsemän kymmenestä on kokenut seksuaalista ahdistelua.

Realityohjelma päätti perehtyä aiheeseen erikoisella tavalla. Jakson toteuttamiseen osallistui nimittäin joukko perheenäitejä, joka uskoivat miespuolisten lastensa käyttäytyvän naisia kohtaan asiattomasti. Niinpä äidit suostuivat nolaamaan poikansa televisio-ohjelmassa, jotta he saisivat tärkeän opetuksen.

Valeasuun pukeutuneet äidit paikansivat poikansa kaduilta ja kävelivät heidän ohitseen. Miehet eivät kyenneet hillitsemään itseään, vaan huutelivat naisten perään flirttailevasti. Sitten miehille paljastui, että nainen jolle he olivat huudelleet olikin heidän oma äitinsä.

Nolostuneina miehet yrittivät keksiä tekosyitä samalla kun heidän äitinsä piti heille saarnaa naisten kohtelusta. Vaikuttaisi siltä, että Perussa on yleinen tapa huudella naisten perään, sillä jokainen miehistä sortui samaan lankaan.

Televisio-ohjelmaan osallistuneet äidit onnistuivat nerokkaalla tavalla osoittamaan pojilleen, että asiaton käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää. Kadulla kävelevät naiset ovat äitejä, siskoja ja puolisoja, joista ketään ei pitäisi kohdella epäkunnoittavasti. Toivottavasti televisio-ohjelman nähneet perulaiset ottivat opikseen.