Taiwaniin teemapuisto aikuisille – lapsilta kielletty?

Matkailu · Annukka Heikkilä

Taiwan aikoo rakentaa erikoisen teemapuiston houkuttelemaan turisteja. Puiston teemana toimii seksi ja se rakennetaan mukaillen Etelä-Korean Jeju Loveland -nimistä teemapuistoa, joka perustuu samaan ideaan. Puistossa on eroottisia patsaita, joissa eläimet ja ihmiset ovat rakasteluasennoissa.

Taiwanin rakenteilla oleva puisto tullaan nimeämään Romantic Boulevardiksi. Shih Chao-hui on kommentoinut Wall Street Journal -lehdelle, että he haluaisivat ihmisten rakastuvan Taiwaniin ja rakastuvan myös toisiinsa Taiwanissa. Seksiaiheisten patsaiden lisäksi rakenteilla on myös näyttämöllinen paikka, joka sopisi esimerkiksi hääkuvien ottamiseen. Vielä ei ole tiedossa tuleeko puisto olemaan lapsilta kiellettyä aluetta.