Sokea nainen sai älylasit – pääsi näkemään vastasyntyneen vauvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin eSight-älylaseista, joiden avulla sokeutunut ihminen pystyy jälleen näkemään. Tuolloin 20 vuotta sokeana miehenä elänyt sotaveteraani pääsi näkemään jälleen rakkaimmat ihmisensä älylasien avulla. Nyt sokea äiti on päässyt näkemään vastasyntyneen vauvansa ensimmäistä kertaa.

Yvonne Felix on julkaissut Youtubeen videon ystävästään Kathy Beitzistä. Naiset ovat olleet pikkutytöistä saakka laillisesti sokeita, mutta päässeet viimein näkemään älylasien ansiosta. Yvonne on kuvannut Kathya, kun hän pääsee näkemään ensimmäistä kertaa pienen poikavauvansa.

Videolla kerrotaan tämän olleen ensimmäinen kerta Kathyn elämässä, kun hän ylipäätään näkee vauvan. Hän on erittäin kiitollinen siitä, että ensimmäinen vauva, jota hän saa katsella on hänen oma poikansa.