Super Mario -pelillä odottamaton vaikutus kissaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Videopelejä pelaava kissanomistaja häkeltyi huomatessaan, että hänen lemmikkinsä reagoi erikoisella tavalla pelistä kantautuviin ääniin. Legendaarisesta Super Mario -pelistä kuuluva hypähdysääni sai myös kissan hyppäämään.

YouTube
YouTube

Kissanomistaja kuvasi videolle viirusilmänsä hauskan tavan reagoida pelin ääniin. Voisi luulla, että peliohjaimen hyppynappi toimii sekä Super Marioon ja kissaan, sillä aina Marion hypätessä myös kissa syöksähti lattialta ylös.

Vaikka kissa selvästi säikähteli ääntä, ei se poistunut olohuoneesta vaan päätti jäädä tutkimaan asiaa tarkemmin. Videolla pomppiva kissa on kerrassaan hulvatonta seurattavaa. On sanomattakin selvää, että omistajalla on ollut naurussa pidättelemistä.