Bruce Willisin tyttären muodonmuutos – on nyt todellinen kaunotar

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Demi Mooren ja näyttelijä Bruce Willisin tytär Rumer Willis on näyttänyt kyntensä esiintyjänä. Kaunotar on nimittäin yksi kuuluisan ohjaajan Baz Luhrmannin elämästä kertovan musikaalin päätähdistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Hollywoodin DBA-klubin näyttämöllä nähtävät Rumerin tähdittämät esitykset on myyty loppuun. 26-vuotias neitokainen on suoriutunut arvosteluiden mukaan roolistaan erinomaisesti ja Willisiä on pidetty monipuolisena esiintyjänä. Harjoittelun ja esiintymisen välissä neitokainen on räpsäissyt muutaman kuvan teatterin takahuoneesta. Yhdessä viettelevässä kuvassa Rumerilla on yllään vain rintaliivit.

Onnelliselta ja hehkuvalta näyttävä kaunotar on selvästi löytänyt oman juttunsa teatterin parista. Ken tietää, ehkä Willis tullaan näkemään tulevaisuudessa myös valkokankailla. Ainakin viime vuodet ovat tehneet hänelle hyvää, sillä supertähtiparin tytär on todellinen kaunotar.

Tonight @ftrlive @dbahollywood #ftrbaz

Kuva, jonka Rumer Willis (@ruelarue) julkaisi

It's showtime @ftrlive #ftrbaz #theoneandonlyjackieseiden

Kuva, jonka Rumer Willis (@ruelarue) julkaisi