Tässä huvilassa supertähdet lomailevat

Lux Matkailu · Annika Kela

Maailmantähtien suosima lomakohde The Riviera Nayarit sijaitsee Meksikossa. Turkoosinsinisen meren rannalle on noussut toinen toistaan hulppeampia huviloita, joita rikkaat tähdet vuokraavat käyttöönsä. Yksi suosituimmista huviloista on Casa China Blanca.

Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com

Ylellisen huvilan vuokraussivustoilla on julkaistu kuvia luksuslukaalista. Ei ole ihme, että huvilan varauslista on maailmantähtiä täynnä, sillä huvila huokuu arvokkuutta, ylellisyyttä ja luksusta. Sitä kelpaa esitellä ystäville ja perheelle lomailun muodossa.

Daily Mail -lehden mukaan hulppeassa lomakohteessa ovat viihtyneet muun muassa tähdet Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Jessica Simpson ja Eva Longoria. The Riviera Nayarit on houkutellut myös muita tähtiä lomanviettoon. Heitä ovat muun muassa Demi Moore, Orlando Bloom ja Vince Vaughn.

Mikäli suunnitteilla on luksusloma Meksikon polttavan auringon alla, on Casa China Blanca silloin varmasti yksi parhaimmista vaihtoehdoista majoitusta suunniteltaessa. Se toki edellyttää melkoista pinkkaa rahaa.

Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com
Casachinablanca.com