Pojat tekivät kepposen isälleen – chili-pila oli liikaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teini-ikäiset veljekset ovat valinneet äkkipikaisen ja nopeasti tulistuvan isänsä pilojensa kohteeksi. Teinipojat ovat kuvanneet useita pilavideoita, joissa uhrina on poikien isä. Nettisensaation maineen saanut turhautunut perheenisä on lempinimeltään Angry Dad, eli vihainen isä.

YouTube
YouTube

Jatkuvaan jekuttamiseen kyllästynyt isä on videoillaan kertonut mielipiteensä poikiensa puuhasteluista. Hänen mielestään poikien pakkomielle kuvata joka ikistä arkitilannetta on naurettavaa, ärsyttävää ja turhamaista.

Isän harmiksi, vaikuttaisi siltä että poikien kuvausharrastus on vasta aluillaan. Nyt veljekset ovat julkaisseet netissä videon, jossa he ovat jälleen kerran pilailleet isänsä kustannuksella. Pahaa aavistamattoman isän ruokaan oli lisätty erittäin tulista chiliä.

Maistettuaan ruokaansa isä totesi, että ruoka on järkyttävän tulista. Lopulta mies raivosi ruoan olevan syömäkelvotonta. Kun veljekset alkoivat tirskua miehen vieressä, arvasi isä, että jälleen kerran pojat ovat pilailleet hänen kustannuksellaan.

Raivostunut mies ravasi keittiössä edes takaisin kunnes istuutui takaisin pöytään. Isä-parka ei voinut edes päivällistä syödä rauhassa tulematta jekutetuksi. Vaikka isän kohtalo säälittää, on poikien kuvaama video ratkiriemukasta katsottavaa.