Hakkerit iskivät Taylor Swiftin Twitteriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Country-vaikutteisen musiikin popmusiikkiin vaihtanut Taylor Swift julkaisi lokakuussa syntymävuotensa mukaan nimetyn 1989-albumin. Levy osoittautui menestykseksi, ja sitä myytiin ensimmäisellä viikolla yli 1,2 miljoonaa kappaletta. Havaijilla lomaillut tähti on nähty viime päivinä lukuisissa aurinkoisissa rantakuvissa.

Twitter
Twitter

Taylor Swift on viimeisin amerikkalaistähti, joka on joutunut hakkereiden iskun kohteeksi. Lizard Squad -niminen hakkeriryhmä kaappasi laulajattaren Twitter ja Instagram-tilit tiistaina. Swiftin nimissä jaetut ensimmäiset viestit olivat melko viattomia, sillä niissä tähden faneja vain kehotettiin seuraamaan hakkereiden omia Twitter-tilejä.

Pian Lizard Squadin johtajaksi julistautunut Twitter-käyttäjä Lizzard kuitenkin uhkasi vuotaa julkisuuteen Taylor Swiftin alastonkuvia, mikäli hakkereiden Bitcoin-lompakko keräisi tarpeeksi paljon lahjoituksia. Laulajatar vastasi, ettei mitään alastonkuvia tulla näkemään sillä hänen mukaansa sellaisia ei ole olemassakaan. Lizzardin Twitter-tili on sittemmin jäädytetty.