Jennifer Lopez Complexin kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi viime vuonna uuden A.K.A.-levynsä, ja on sitä myöten jälleen viihtynyt julkisuudessa. Taannoin latinokaunotar palkattiin terveys- ja hyvinvointibrändi BodyLabin uudeksi mainoskasvoksi.

@complex magazine, February/March 2015. Photos by @gomillionandleupold #TheBoyNextDoor #January23 #JLoComplex

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nyt Jennifer Lopez nähdään seksikkäässä kuvasarjassa Complex-lehden tuoreen numeron sivuilla. 45-vuotias tähti ja valokuvaaja Steven Gomillion ovat tarjonneet esimakua rohkeista kuvista Instagram-tileillään.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen rap-tähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.

@complex Feb/Mar 2015 cover. Photos by @gomillionandleupold #TheBoyNextDoor #January23 #ThisFriday

Ein von Jennifer Lopez (@jlo) gepostetes Foto am