Luovuus valloillaan – näistä lumiveistoksista saisi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Yhdysvalloissa Minnesotassa asuvista veljeksistä, jotka tekevät joka talvi kotitalonsa pihaan upeita lumiveistoksia. Nyt yhdysvaltalainen Schaffer Art Studios on noussut uutisotsikoihin julkaistuaan upeita kuvia omista lumiveistoksista Facebook-sivuillaan.

Schaffer Art Studios on tehnyt lumesta muun muassa lohikäärmeitä, nuotion ja Hunger Games -elokuvasta tutun matkijalintusymbolin. Taiteilija käyttää lumiveistoksien värjäämiseen elintarvikevärejä, joita hän suihkuttaa teoksen päälle suihkepullojen avulla.

Yritys kertoo sivuillaan inspiroituneensa taiteessaan luonnosta ja maailmasta sellaisena kuin se on. Mies tekee veistostaidetta myös kesäisin, jolloin hän käyttää lumen sijasta hiekkaa.