Breaking Bad -näyttelijät taas yhdessä – hittisarja saa spin-offin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositun Breaking Bad -sarjan näyttelijät saapuivat sankoin joukoin uuden spin-off-sarjan julkistamistilaisuuteen Los Angelesissa. Tilaisuudessa juhlittiin uutta Better Call Saul -sarjan ensi-esitystä.

Splash
Splash

Breaking Bad -sarjan faneille Saul Goodman on tuttu hahmo ja uusi sarja Better Call Saul perustuu asianajajan elämään. Omaperäisenä ja persoonallisena hahmona alkuperäisestä sarjasta erottunut Saul on ansainnut oman sarjansa.

Spin-off -sarja kertoo ajasta ennen Breaking Badin tapahtumia. Daily Mail -lehden mukaan tapahtumat alkavat vuodesta 2002 ennen kuin Saul tapasi Walter Whiten. Yhdysvalloissa sarja esitetään ensimmäistä kertaa helmikuun 8. päivänä ja Netflix-palvelussa sarjaa pääsee katsomaan 9. helmikuuta lähtien.