Kaltoinkohdeltu perheenäiti osallistui TV-ohjelmaan – uskomaton muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanialainen Gabriela Ionescu on kokenut elämässään kovia. Nainen oli aikanaan mennyt naimisiin väkivaltaisen miehen kanssa, ja mies pahoinpiteli häntä usein. Perheriitojen ja pahoinpitelyjen seurauksena Gabriela oli muun muassa menettänyt hampaansa.

Läheisten tuen avulla kahden lapsen äiti lopulta haki avioeroa. Carein kaupungissa asustelevalla yksinhuoltajaäidillä oli kuitenkin huonon itseluottamuksen takia pelko, että hän jäisi yksin, joten hän meni pian uudelleen naimisiin. Pian selvisi, että myös uudella aviomiehellä oli tapana lannistaa ja haukkua vaimoaan.

Epäonnisen rakkauselämän takia nainen alkoi uskoa miehen kommentteja ja hän tunsi itsensä rumaksi ja hyödyttömäksi. Epätoivoon vaipunut Ionescu näki eräänä päivänä televisiossa mainoksen, jossa esiteltiin uutta realitysarjaa. Sarja haki jaksoihinsa henkilöitä, jotka olivat elämänmuutoksen tarpeessa.

Gabriela haki ohjelmaan ja hänet valittiin siihen, sillä ehdolla, että nainen antaisi luvan operaatioidensa kuvaamiseen. Perheenäiti suostui siihen, että hänen muodonmuutosta koskevat toimenpiteet kuvataan kokonaisuudessaan. Daily Mail -lehden mukaan romanialainen realityohjelma kustansi naiselle plastiikkakirurgisia operaatioita mukaan lukien uudet hampaat.

Operaatioista toivuttuaan nainen saapui muuttuneena ihmisenä ohjelman keskustelustudioon. Yleisö ei ollut uskoa silmiään nähdessään muutoksen. Kaltoinkohdellusta perheenäidistä oli kuoriutunut hehkeä kaunotar. Realitysarjan ansiosta nainen sai itseluottamuksensa takaisin ja uuden suunnan elämässään.