Noloa! Lindsay Lohan photoshoppasi herutuskuvansa – surkea tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna ei nähty montaakaan viikkoa, jolloin entinen Disney-tähti Lindsay Lohan ei olisi tempaustensa myötä päätynyt viihdeuutisten kohuotsikoihin. Nykyään neitokainen vaikuttaa rauhoittuneen hieman, ainakin julkisen imagonsa perusteella.

#mycalvins are helping me fight off my chikungunya hehe

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lindsay Lohan on ilahduttanut fanejaan uuden vähäpukeisen Instagram-kuvan muodossa, jossa hän poseeraa lyhyessä topissa ja pikkuhousuissa. Valitettavasti Lohan on päättänyt muokata otosta hieman Photoshopissa heikoin menestyksin. Tähden kerskivartalo ja takapuoli näyttävät nimittäin kuvassa kaikkea muuta kuin luonnollisilta.

28-vuotiaan Lindsay Lohanin uutisoitiin irtisanonneen ansioikkaan assistenttinsa Matt Harrellin palkanmaksuvaikeuksien johdosta alkuvuodesta. Myös naisen tähdittämä realitysarja ei mennyt ihan putkeen, sillä katsojaluvut pysyivät todella pieninä.