Blockfest-tekijät vaihtavat leiriä – Club Deluxe kasvaa entisestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blockfest-kaupunkifestivaalin menestystarinaa luomassa ollut parivaljakko Kalle Kallonen ja Carlos Marquez toimivat palaavat Restamaxille. Kaksikko ryhtyy tamperelaisen Cafe Europan osakkaiksi ja vastaavat jatkossa yökerho Fat Ladyn tapahtumatuotannosta.

kallekallonenjonisiintovaaracarlosmarquez02022015

– Seurusteluravintola Cafe Europasta on luontevaa siirtyä jatkamaan iltaa aktiivisen juhlijan yökerhoon, toteaa Carlos Marquez.

Yhteisyrityksen myötä tapahtumatuotantoa tullaan laajentamaan myös Tampereen ulkopuolelle Restamaxin muihin ravintoloihin. Tähän keskittyy kolmas Blockfest-taustainen tekijä Joni Siintovaara, joka tuo mukanaan kahdeksan vuoden ikään ehtineen ja suursuosion saavuttaneen klubikonsepti Club Deluxen.

– Club Deluxe -klubi on kiertänyt ympäri Suomea menestyksekkäästi jo vuodesta 2006 alkaen. Klubia tullaan näkemään jatkossa entistäkin enemmän eri puolilla maata, Siintovaara lupaa.

Restamaxilla odotukset uudelta yhteistyöltä ovat korkealla.

– Olen vilpittömän iloinen siitä, että saamme joukkoomme lisää nuorekasta näkemystä ja vahvaa osaamista. Uskon, että kyseisellä tiimillä on paljon annettavaa niin markkinointiin, tapahtumatuotantoon kuin vahvojen, tunnettujen konseptien edelleen kehittämiseen, sanoo Restamaxin myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Pesonen.