Miehellä hervoton lenkkeilytyyli – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään nuoren miehen omaperäinen lenkkeilytyyli on nyt kiinnittänyt sivullisten huomion. Campbelltownin asuinalueella Australiassa lenkkeillyt mies oli nimittäin ryhtynyt hyppimään ja tanssimaan kesken urheilusuorituksensa.

Erikoisen näköinen kuntoilutyyli oli sivullisista niin huvittavan näköistä, että he päättivät kuvata sen videolle. Lenkkeilijä sinkoili tiellä edes takaisin vaalean takatukkansa kanssa ja näytti siltä, kuin hän olisi myös lauleskellut jotain.

Lenkkeilyvideo on julkaistu Facebookissa. Monet videon nähneet ovat olleet ihmeissään lenkkeilijän valtavasta energian määrästä. Vaikka lenkkeilijä huomaa, että hänen kuntoiluaan kuvataan videolle, ei se hidasta miehen menoa yhtään. Vaikutti siltä, että mies sai kaiken ilon irti juoksulenkistään.

Julkaisu käyttäjältä Hektik Hektor.

(Video latautuu Facebookista)