New York kuin aavekaupunki – tämän lumimyräkkä aiheutti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain koillisrannikolle iskenyt lumimyrsky Juno on vihdoin laantunut ja normaali arki kaupungeissa voi jatkua. Eräs newyorkilainen mies on kuvannut videolle tyttöystävänsä työmatkan East Villagen kaupunginosassa. Lumen peittämä kaupunki on autioitunut.

YouTube
YouTube

Vaikka myrksy on laantunut ja tiet on onnistuttu auraamaan, ei normaalisti vilkkailla kaduilla näy ketään. Ihmiset ovat päättäneet pysytellä sisätiloissa sen sijaan, että kuormittaisivat kaupungin liikennettä lumen seassa. Lumimyräkkä on onnistunut lamauttamaan kaupungin.

Suomalaisen silmin newyorkilaisen naisen työmatka lumikinosten seassa näyttää tutulta. Kaduilla olevat lumikasat ovat suomalaisten mittakaavalla pieniä. Video on kuitenkin osoitus siitä, että äkillinen lumentulo on onnistunut lamaannuttamaan täysin New Yorkin kaupungin toiminnan.