Seuraava muoti-ilmiö? Naisilla kristalliset irtoparrat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muodin, taiteen ja viihteen luojilla on urallaan edessä pysyvä haaste. Kuinka on mahdollista keksiä uusia, säväyttäviä ja varmasti huomiota herättäviä asioita maailmassa, jossa kaikki on ehditty nähdä vähintään kertaalleen?

#onauratoutvu #hautecouture #paris #fashionweek

Kuva, jonka Nala. (@nala_luuna) julkaisi

Catwalkeilla on totuttu näkemään toinen toistaan erikoisempia tyylejä, vaatekappaleita ja oman ulkomuodon ehostuksia. Nyt On Aura Tout Vu -brändin muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla naispuolisten mallien yllä nähtiin kristalleista koostuvia irtopartoja.

New York -lehden mukaan erikoinen ilmiö saattaa selittyä sillä, että brändin riveissä työskentelevä Andre de Sa Pessoa aloitti uransa kristallien parissa. On Aura Tout Vu -merkin nimi on ainakin aiheeseen sopiva. Suomeksi virke nimittäin tarkoittaa ”olemme nähneet kaiken”.