Räppäri ammuttiin hengiltä – luoti päähän päätti uran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa hiphop-kulttuurin parissa sattuu uskomattoman paljon verisiä yhteenottoja. Monet maailmankuulut räppärit on murhattu välienselvittelyissä, ja vielä useammat ovat joko loukkaantuneet itse tai istuneet vankilassa veriteoista. Nyt amerikkalainen The Jacka on ammuttu hengiltä.

The Jacka
The Jacka

Mob Figgaz -ryhmän jäsenenä paremmin tunnettu 37-vuotias The Jacka ammuttiin Itä-Oaklandissa. Surmatyöhön johtaneet seikat ovat vielä tutkinnassa, mutta ammuskelun seurauksena The Jacka kiidätettiin kriittisessä tilassa tehohoitoon sairaalaan, jossa hän lopulta menehtyi päähän saamiinsa vammoihin.

Ampujaa ei ole vielä tavoitettu, All Music uutisoi. Artistin fanit ovat ilmaisseet surunsa ja osanottonsa sosiaalisessa mediassa.