Daruden Sandstorm suoraan hanurista – todellakin toimii!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kautta aikojen menestynein yksittäinen hittikappale, Daruden Sandstorm, julkaistiin hieman yli 15-vuotta sitten, syksyllä 1999. Edelleen päivittäin tuhansilla klubeilla ja esimerkiksi urheilutapahtumissa soivasta jättihitistä on on nähty ja kuultu lukemattomia eri versioita.

Nyt vuorossa on Münchenin harmonikkaorkesterin näkemys kappaleesta, joka on osaltaan muovannut konemusiikin historiaa. Reilussa kuukaudessa video on saanut jo 400.000 katsomiskertaa, eikä suotta, sillä hanuriversio Sandstormista on melko onnistunut.

Kolme vuotta sitten Stara julkaisi videon, jossa Roskilden jättifestareilla Tuborg-loungen vieraita viihdyttänyt maailmankuulu pullo-orkesteri esitti saman hitin omana upeana versionaan.