Mies yritti potkaista kulkukoiraa – karma kosti välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Harmittavan monessa maassa kulkukoiria- ja kissoja kohdellaan ala-arvoisesti ja väkivaltaisesti. Kadulla elävät hännänheiluttajat eivät ole missään arvossa ja niiden läsnäoloa halutaan vältellä ja usein eläinparat joutuvat pahoinpitelyn kohteeksi. 

Aasialaisen ravintolan edessä oleva valvontakamera on taltioinut videolle tilanteen, jossa katukoira joutui aggressiivisesti käytätytyvän miehen silmätikuksi. Uhkaavasti koiraa lähestynyt mies oli selvästi päättänyt häätää koiran edestään voimakeinoja käyttäen.

Mies keräsi voimaa ja oli potkaisemassa koiraa. Sitten sattui jotain odottamatonta. Miehen potku epäonnistui ja mies lensi maahan naamalleen. Koira selviytyi tilanteesta loukkaantumatta, kun taas mies jouduttiin auttamaan ylös maasta. Vaikutti siltä, että karma oli puuttunut peliin ja pelasti avuttoman kulkukoiran pinteestä. Tässä tapauksessa paha sai palkkansa.