Mies jätti lapsenlapsensa laskun pantiksi – lapsi kylpylässä jo kuukauden!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa on kohahduttanut tapaus, jossa Yunnan provinssissa asusteleva isoisä jätti lapsenlapsensa kylpylään pantiksi laskuaan vastaan. Herttainen kuusivuotias Siyao on sittemmin asunut kylpylässä jo kuukauden ajan odottamassa isoisäänsä.

Tapaus sai alkunsa siitä, kun mies saapui paikalliseen kylpylään lapsenlapsensa kanssa. Mies oli ilmoittanut henkilökunnalle, että hän haluaa täyshoidon kylpyineen ja hierontoineen. Isoisän seurassa ollut pieni tyttö oli henkilökunnan mukaan innostunut tulevasta kylpyläpäivästä. Kotiinlähdön aikaan ilmeni kuitenkin yllättäviä ongelmia.

Mies kertoi henkilökunnalle, että hän oli epähuomioissaan unohtanut lompakkonsa kotiin, eikä hänellä ollut rahaa laskun maksamiseen. Mies oli ehdottanut, että hän jättäisi lapsenlapsensa pantiksi ja tulisi maksamaan laskunsa noudettuaan lompakkonsa kotoaan. Henkilökunta oli pattitilanteessa ja suostui miehen ehdottamaan järjestelyyn.

Daily Mail -lehden mukaan kukaan kylpylän henkilökunnasta ei olisi uskonut, että mies ei tulisikaan enää takaisin. Pienen Siyaon harmiksi isoisää ei ole näkynyt tänäkään päivänä, vaikka tapauksesta on kulunut jo kuukausi. Henkilökunta on majoittanut pienen tytön kylpylänsä tiloihin ja pitänyt huolen siitä, että pienokaisella on seuraa.

Siyaolla on kylpylässä ruokaa, oma sänky ja televisio. Henkilökunta on ollut viranomaisiin yhteydessä ja viimeisenä keinona he ovat vedonneet isoisään tiedotusvälineiden kautta.

Kiinalaiset uutiskanavat ovat uutisoineet tytön tapauksesta ja toivoneet isoisän palaavan kylpylään. Mikäli pientä tyttöä ei pian noudeta joutuu hän lähtemään sosiaaliviranomaisten mukaan. Miehen tunteeton teko on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Toivottavasti isoisä tulee järkiinsä ja hakee lapsenlapsensa vihdoin kotiin.