Mies leikkautti nenänsä pois – halusi näyttää sarjakuvahahmolta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venezuelalainen Henry Damon on vuosien ajan muokannut ulkonäköään muistuttaakseen ihailmaansa sarjakuvahahmoa. Vaikka miehen operaatioissa on vielä tehtävää, on ulkonäkö muuttunut jo pelottavan paljon Punakalloa muistuttavaksi.

Damonin näkeminen kadulla saisi varmasti monet ottamaan jalat alleen. Mies on leikkauksella poistattanut osan nenästään ja asentanut ihonsa alle useita implantteja. Miehen pääkallomainen ulkonäkö saa niskavillat nousemaan pystyyn.

Marvelin Punakallo-sarjakuvahahmoa ihaileva Damon on hankkinut mustat piilolinssit viimeistelläkseen pelottavan tyylinsä. Metro -lehden mukaan moni lääkäri kieltäytyisi operaatioista, joita Damon haluaa tehdä.

Onneksi Henry on onnistunut ylipuhumaan ystävänsä Emilio Gonzalezin suorittamaan leikkaukset. Lääketieteenopinnot kesken jättänyt Gonzalez on tunnettu tatuointi- ja lävistyspalveluistaan ja hän on myös Damonin demonimaisen ulkonäön takana.

Pääkallomaisen ja hurjan ulkonäön toteuttaminen saattaa tuntua nyt hyvälle idealle, mutta jos Damon tulee vanhalla iällä katumapäälle on hänelle tehtyjä operaatioita mahdoton peruuttaa. Mies on todennäköisesti hyväksynyt elävänsä loppuelämänsä Punakallona.