Mies rikastui bilettämällä – loi jättiomaisuuden tyhjästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miamilainen yökerhopohatta David Grutman on kertonut lehtihaastattelussa luoneensa yritysimperiuminsa tyhjästä. Tällä hetkellä mies tienaa rahansa juhlimalla ja järjestämällä juhlia. Miehen ylellinen elämäntyyli on kadehtimisen arvoinen.

Elite Dailyn mukaan Grutman on nähnyt paljon vaivaa menestymisensä eteen. Ura alkoi tavallisesta baarimikon pestistä. Vaikka työ ja palkka oli vaatimaton oli mies huomannut löytäneensä alan, joka hänelle sopii. Ahkerasti uurastanut David loi työnteon lomassa useita arvokkaita suhteita muihin yrittäjiin ja samalla hän onnistui etenemään työssään.

Grutman kertoi haastatteluvideollaan, että hän tiesi, että jonain päivänä hänestä tulee yökerhoyrittäjä. Miehen haaveet ovat toteutuneet hänen oman uurastamisensa ansiosta. Grutman on sitä mieltä, että kaikki on mahdollista, jos vain löytyy halua yrittää ja uurastaa pää märkänä kohti päämäärää. Mies painotti yritystoimissaan brändäämisen tärkeyttä.

Davidin pyörittämä miamilainen yökerho LIV on yksi kaupungin kuumimmista yökerhoista. Nerokas brändäys on yökerhon menestyksen takana. Mies on onnistunut myymään mielikuvansa ja fantasiansa asiakkailleen ja nyt mies nauttii ylellisestä elämästä tienaten juhlimalla.