Joannan Krupan muodonmuutos kuvina

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja realitytähtenä tunnettu Joanna Krupa on vaihtanut hiustyyliään. Kaunotar päätti luopua pitkistä hiuksistaan ja leikkasi hiukset lyhyeen malliin. Puolalainen neitokainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia uudesta tukastaan.

Splash
Splash

Lyhyt hiustyyli sopii sirolle kaunokaiselle hyvin. Krupa on ollut muutokseen enemmän kuin tyytyväinen, sillä tähtönen kertoi Instagram-tilillään olevansa pakkomielteinen uudesta hiustyylistään.

Daily Mail -lehden mukaan Joannalla on nähty aikojen saatossa vain yksi hiustyyli ja se on ollut pitkät blondatut kutrit. Lyhyt hiusmalli on tuonut Krupan tyyliin ryhtiä ja virkistävää vaihtelua. Kampaajan kädenjälki on ollut ensiluokkaista ja Krupa on ollut silminnähden iloinen uudesta tyylistään.

Getting used to the short do @mikafowlerxx

Kuva, jonka Joanna Krupa (@joannakrupa) julkaisi

Love this hot @mtcostello number for New Year's Eve at @myntloungeusa . Happy new year!

Kuva, jonka Joanna Krupa (@joannakrupa) julkaisi