Koira halusi aidan taakse – vaikka pienenpienestä kissanluukusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat olla todella ovelia. Välillä omistajat saavat koiransa kiinni kameroiden avulla mitä ihmeellisimmistä teoista. Jotkut ovat siirtäneet tuoleja toisesta huoneesta keittiöön yltääkseen tasolla olevien herkkujen äärelle ja eräs koira sai jopa uunin auki omin avuin napatakseen paistin sieltä.

Nyt eräs koira on epätoivoissaan keksinyt keinon päästä kielletylle alueelle aidan läpi. Osa koiranomistajista haluaa rajoittaa lemmikkiensä pääsyn joihinkin huoneisiin tai osaan talosta esimerkiksi pienten lasten tai vieraiden vuoksi.

Eräs koiranomistaja oli kuvannut lemmikistään videon, jossa koira on keksinyt keinon päästä aidatun alueen toiselle puolelle pienestä kissalle tarkoitetusta luukusta.

Omistaja ei ole varmasti voinut edes aavistaa, että suhteellisen isokokoisella koiralla tulisi mieleenkään yrittää mahduttaa itseään kissanluukusta läpi, mutta näin kävi. Pienten ponnistelujen ja sutimisen jälkeen koira olikin jo toisella puolella ja jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.