Lemmikkikenguru oli liikaa – nainen heitettiin ulos McDonald’sista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wisconsinissa asuva Diana Moyer heitettiin ulos McDonald’sin ravintolasta, koska ravintolan muut asiakkaat valittivat Moyerin sisääntuomasta lemmikistä. Moyerilla oli ravintolassa mukanaan pieni lemmikkinä pitämänsä kenguru.

Larry ja Diana Moyers rakastavat kenguruita ja heillä on niitä viisi kappaletta kotona lemmikkinään. Larry kertoo heidän ottavan pienimmän kengurun Jimmyn usein heidän mukaansa, kun he lähtevät kotoa kaupungille asioille.

Diana oli ottanut Jimmyn mukaan sillä verukkeella, että hän oli kertonut ravintolan henkilökunnalle kengurun olevan palveluseläin. Palveluseläimen saa lain mukaan ottaa mukaansa sellaisiin paikkoihin, joissa eläimet olisivat muuten kiellettyjä. Diana ja Larry ovat kuitenkin myöhemmin myöntäneet, että Jimmy on itseasiassa vain terapialemmikki ja ilostuttaa syöpää sairastavaa Dianaa.