Furious 7 -traileri täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Fast and The Furious -elokuva saa tänä vuonna jo seitsemännen jatko-osansa, ja kyseessä onkin yksi 2000-luvun suosituimmista toimintaelokuvasarjoista. Edes päätähti Paul Walkerin traaginen kuolema ei ole pysäyttänyt sarjaa, sillä kahdeksas osa on jo suunnitteilla.

Nyt internetissä on julkaistu Furious 7 -elokuvan uusi traileri. Tällä kertaa Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez ja Dwayne Johnson saavat vastaansa Jason Stathamin esittämän, veljensä kuoleman vuoksi kostoa janoavan Deckard Shawnin. Luvassa on siis jälleen kerran runsaasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joista tuorein traileri tarjoaa tähän mennessä eniten esimakua.

Fast and Furious -elokuvasarjan 7. osa, Furious 7 saa ensi-iltansa 3. huhtikuuta 2015. Edesmenneen Paul Walkerin lisäksi mukana ovat muun muassa Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham ja Igguy Azalea.