Photobombauksen huippu – supertähdet sekoilivat fanikuvien taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Jimmy Fallon on tullut tunnetuksi oman keskusteluohjelmansa juontajana, kun taas näyttelijät Chris Pratt ja Chris Evans ovat tehneet viime vuosina nousujohdanteista uraa muun muassa Marvel Studiosin elokuvissa. Äskettäin kolmikko vieraili amerikkalaisen jalkapallon megatapahtumassa, Super Bowlissa.

YouTube
YouTube

Super Bowlissa faneilla oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä ikimuistoisessa urheilutilaisuudessa, mutta Jimmy ja molemmat Chrisit päättivät tehdä kuvista vieläkin ikimuistoisempia. Kolmikko nimittäin photobombasi pahaa-aavistamattomien urheilufanien kuvia mitä hullunkurisemmin keinoin. Photobomb-sessioita päästään seuraamaan The Tonight Show Starring Jimmy Fallonin tuoreen Youtube-videon muodossa.